Home » » Kelebihan Garam Bukit Himalaya untuk masakan.

Kelebihan Garam Bukit Himalaya untuk masakan.


Amalan Rasulullah S.A.W memakan secubit garam sebelum dan selepas makan kini dibuktikan oleh sains bahawa tabiat ini menambahkan keberkesanan perut untuk menghadam makanan dan menghindarkan perut dari menyerap racun.




Kebaikan Garam Bukit dalam Masakan
•Mempunyai 84 jenis Mineral yang tidak terdapat dalam garam biasa.
•Mengimbangkan tekanan darah.
•Meningkatkan kekuatan badan dan oksigen di dalam badan.
•Menguatkan struktur tulang (kalsium).
•Kardiovaskular.
•Angin Ahmar, migraine, kencing manis, darah tinggi, gout, batu karang
•Kecantikan dan kesihatan kulit dan dalaman
•Meleraikan gumpalan sel-sel darah merah
•Menganjalkan saluran darah
•Melarutkan sebarang pengumpulan kalsium dalam darah
•Membekalkan zat mineral berbentuk ionik yang seimbang
•Melaraskan kelancaran sistem saraf
•Membantu pembaharuan semula sel-sel
•Membantu pergerakan otot-otot usus
•Keseimbangan mineral mensinergikan sistem metabolik dengan lebih sempurna
•Menyelesaikan masalah kesihatan yang berpunca dari ketidakseimbangan mineral
•Membantu penyerapan vitamin dengan lebih sempurna
•Membantu dalam penyembuhan penyakit kulit
•Membantu menguatkan tenaga batin


Untuk pembelian dan tempahan, hubungi Pn SERI Aishah di 013-3976632
Pengedar diperlukan!

Garam Bukit Himalaya edaran SERI Aishah Resources 
* Garam Bukit untuk masakan
* Garam Bukit untuk skrub badan
*Garam Bukit untuk rendaman dan mandian


0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.