Home » » Promo Alfalfa! Set Kurus terlajak murah!

Promo Alfalfa! Set Kurus terlajak murah!

Baru berkesempatan order Alfalfa PROMO hari ini. Beli 6 free 1. Makin seronoklah individu yang nak menguruskan badan. Boleh dapat harga lebih murah dari saya sebeb saya penyimpan stok produk-produk promo!Set pengurusan badan saya ada 4 pilihan harga : Hanya di bulan Januari 2014 ajer tau!

Elok order awal bulan, hujung bulan order lagi untuk simpan stok masa depan. Nak kurus bukannya sekali makan, pastu tak kurus- kurus, give up dan berhennti. Perlu dilakukan secara istiqamah. Kecualilah kita berjaya tukar tabiat dan gaya pemakanan kita. Lagipun produk Shaklee ni kan kategori supplemen natural dari bahan-bahan semulajadi, maka sentiasa selamat bila diguna.

OK. Balik pada cerita Promo. Bila ada promo beli 6 percuma satu, otomatis nya harga Alfalfa dapat di kurangkan. Kita share bersama-sama. Lebih-lebih lagi set Omega promo bulan Disember masih berbaki walaupun terhad, saya belanja uols untuk dapat harga terlajak murah gandingan Alfalfa & Omega bagi set No 2 dan No 4.


Pilihan Set
Pilihan Produk
Pilihan Harga
Set 1
Basic
Lecithin + Alfalfa
RM8x
Set 2
Basic Jumbo
Omega Guard + Alfalfa
RM14x
Set 3
Super Cepat
Cinch + Lecithin + Alfalfa
RM23x
Set 4
Super Extra Cepat
Cinch + Omega Guard + Alfalfa
RM28x

Yang mana satu pilihan anda? pm saya cepat-cepat! Sementara stok masih ada.

Tambahan Detox power HERB-LAX > RM4x - Boleh apply kat keempat-empat set di atas. 

 

Herb-Lax sekarang dah OUT OF STOCK di HQ, Warehouse & branches. Di tangan saya hanya ada 2 ajer.. Siapa cepat dia dapat!


0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.